Uitzending
Beau - Aflevering 54

Aflevering 54

Beau

3-6-2021

| 1135 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Grote drukte bij formateur
Drukke boel bij de formateur vandaag. Ze had gesprekken met bijzondere mensen, maar de vraag is wat er precies met hen besproken is...

Beau wordt live gevaccineerd door Ernst Kuipers!
Hoe meer mensen gevaccineerd zijn, hoe sneller we allemaal weer naar buiten kunnen. Beau is uit 1970 en dus aan de beurt! Om te laten zien dat er niets is om bang voor te zijn, ging Ernst Kuipers hem live aan tafel vaccineren met het Janssen-vaccin. Iets waar Beau al maanden naar uitkeek!

Wat kun je doen tegen prikangst?
35% van de mensen heeft prikangst. Angst voor naalden, met lichamelijke klachten tot gevolg. Een paniekaanval, agressiviteit, etc. Aan tafel bespraken we prikangst en hoe je er iets aan kunt doen.

De allerbeste achtervolgingsscènes!
Martin Koolhoven kennen we allemaal als de regisseur van Het Schnitzelparadijs, Oorlogswinter en Brimstone. Stuk voor stuk prachtige films. Maar wat bijna niemand weet, is dat hij een geheime liefde heeft voor de meest spectaculaire en bizarre achtervolgingsscenes.

Instagram-icoon Diederik Gommers: 'Ineens 200 duizend volgers'
Kent u dat verhaal van die dokter die op Instagram zat en in twee dagen 200.000 volgers had? Diederik Gommers wist niet wat hem overkwam. Linda Hakeboom kennen we als de documentairemaker die ons het afgelopen jaar meenam in haar behandeling voor borstkanker. Vanavond vielen ze allebei in de prijzen tijdens de Best Social Awards.

Wat wordt de ideale opstelling voor Nederlands elftal?
Het rommelt rond het Nederlands Elftal. Na een matig optreden tegen Schotland is er nu een rel rond doelman Jasper Cillessen, omdat de bondscoach hem thuislaat. Kortom: de weg naar het EK verloopt voor Oranje niet bepaald vlekkeloos....

Hoe zit het met zaak rondom Sywert van Lienden?
Vandaag probeerde de Tweede Kamer antwoorden te krijgen van minister voor Medische Zorg Tamara van Ark over de zaak Sywert van Lienden. Hij verdiende ruim negen miljoen aan de verkoop van mondkapjes aan de overheid. Er werd dus al 100 miljoen euro overgemaakt door het ministerie aan Sywert en zijn kompanen. En de journalist die dit te berde bracht bij Tamara van Ark was onze eigen Jair Ferwerda:

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 54 werd uitgezonden op donderdag 3 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie