Uitzending
Beau - Aflevering 51

Aflevering 51

Beau

31-5-2021

| 2160 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Scholen weer open
De scholen zijn weer open! LuckyTV interviewde wat leerlingen om te kijken hoe blij zij waren om weer naar school te mogen.

Een uniek kijkje in... de ruimte!
Als je een astronaut vraagt wat het meest indrukwekkende is van de ruimte, zeggen ze allemaal: 'Het uitzicht op de aarde'. Beau ging samen met André Kuipers naar de ruimte!

Iris Hond - Nuvole Bianche (Ludovico Einaudi)
Pianist Iris Hond staat als eerste artiest ooit tien keer achter elkaar in Het Concertgebouw. Met deze concertreeks eert zij de Italiaanse componist Ludovico Einaudi. Die wereldberoemd werd met zijn muziek voor de film Intouchables.

Stevige discussie over vaccineren
Prikken lijkt de uitweg uit de coronacrisis, maar niet iedereen is bereid. De vaccinatiegraad in de Biblebelt en achtergestelde wijken van grote steden blijft duidelijk achter bij de rest van Nederland. Aan tafel huisarts Matthijs van der Poel en acteur John Buijsman. Afgelopen weekend hebben ze prikken uitgedeeld op straat in Rotterdam. En presentator en MBO-docent Karim Amghar en lijsttrekker van de politieke partij 'Jezus Leeft', Florens van der Spek.

Vader en zoon Wester werken samen: in een podcast!
Als je vader politiek commentator Frits Wester is, dan groei je op met een enorme hoeveelheid politiek aan de keukentafel. Het leek zoon Auke Wester daarom leuk om samen met zijn vader een podcast te maken. Over politiek en de relatie tussen vader en zoon. Want hoe is het als je vader al meer dan 30 jaar een icoon is aan het Binnenhof?

In deze uitzending van Beau waren André Kuipers, Frits Wester en John Buijsman te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 51 werd uitgezonden op maandag 31 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie