Uitzending
Beau - Aflevering 53

Aflevering 53

Beau

2-6-2021

| 1145 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Henny Huisman: 'Joop van den Ende vaderfiguur'
Op het hoogtepunt hield hij met gemak 8 miljoen kijkers vast en dat leverde hem twee Televizierringen én een koninklijke onderscheiding op. Inmiddels is hij ook ereburger van Bonaire en heeft hij zelfs z'n eigen museum. Maar een biografie van TV-icoon Henny Huisman was er nog niet. Tot vandaag! Henny schoof aan.

Het bizarre verhaal van Ivana Smit
Als strafrechtadvocaat was Sébas Diekstra vanaf het begin betrokken bij de zaak Ivana Smit. Het 18-jarige Nederlandse model kwam in 2017 om het leven door een val van de twintigste verdieping van een woontoren in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. De zaak bleef Diekstra dusdanig bezighouden, dat hij er een boek over schreef. Tot op de dag van vandaag is nog onduidelijk wat er in de laatste uren van Ivana's leven is gebeurd. Diekstra schoof aan, samen met de oom van Ivana: Alex Smit.

Een bijzondere boot buiten de studio!
De schaatsers hebben de klapschaats, de zwemmers hebben het haaienpak, de atletiekwereld kent de Vaporfly-schoen. Alles om harder te gaan! En nu hebben de Nederlandse roeiers op jacht naar goud in Tokio óók iets revolutionairs: Project Speed!

Hoe zit het met nieuwe dierenwet?
Mag je straks een konijn nog in een hok houden, of een parkiet in een kooi? De nieuwe dierenwet raakt mogelijk miljoenen huisdieren. In die wet staat dat dieren natuurlijk gedrag moeten kunnen vertonen en geen pijn of ongemak meer mogen hebben als ze door mensen worden gehouden. Maar, hoe gaat dat in de praktijk? Aan tafel: initiatiefnemer van de wet Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren en Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging.

In deze uitzending van Beau waren Esther Ouwehand, Henny Huisman, Joop van den Ende en Sébas Diekstra te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 53 werd uitgezonden op woensdag 2 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie