Uitzending
Beau - Aflevering 49

Aflevering 49

Beau

27-5-2021

| 980 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Krystel is professional organizer: dit kunnen we leren!
Je hebt er ongetwijfeld last van: uitpuilende kledingkasten, overvolle keukenlaadjes en levensgevaarlijk rondslingerend speelgoed. Daar kun je tegenwoordig iemand voor inhuren! Een professional organizer. BN'ers zweren er inmiddels bij en in het buitenland is fenomeen al langer bekend.

Hier gaat Luizenmoeder - De Film over!
'Hallo, allemaal', 'curlingouders' en 'participizza'. De Luizenmoeder was zo'n groot succes, dat deze termen onderdeel zijn geworden van ons vocabulaire. Miljoenen mensen keken wekelijks naar Juf Ank en directeur Anton en de steeds verder escalerende chaos op basisschool De Klimop. En nu komt er een film!

Marcel Levi maakt zich zorgen over vaccinatiebereidheid minderheden
Marcel Levi maakt zich zorgen over de vaccinatiebereidheid onder minderheden in Nederland. "In Engeland zagen we aan het einde van de piek alleen nog maar niet-witte mensen op de ic liggen." Hoe kunnen we dit voorkomen?

Hoekstra voorstander van solidariteitsheffing
Opnieuw coronasteun voor ondernemers, en daarmee komt de teller op 80 miljard te staan. Hoe gaan we dat ooit terugverdienen? CDA-leider Wopke Hoekstra heeft daar zo zijn ideeŽn over.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 49 werd uitgezonden op donderdag 27 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie