Uitzending
Beau - Aflevering 45

Aflevering 45

Beau

21-5-2021

| 992 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

Rumoer aan tafel: wie zijn favoriet tijdens de finale?
De meningen zijn verdeeld aan tafel, want wie zijn de kanshebbers om de finale van het Songfestival te winnen. We bespreken het met Marieke Elsinga, Carlo Boszhard, Marc-Marie Huijbregts en uiteraard: Gerard Joling.

LuckyTV: Het interview der interviews
We zaten er al op te wachten: LuckyTV was bij het grote interview met koningin Maxima.

Zijn Glennis en Afrojack klaar voor de grote finale?
Na het indrukwekkende optreden van Davina Michelle afgelopen dinsdag, is het tijdens de grote finale van het Songfestival tijd voor Glennis Grace en Afrojack om het miljoenenpubliek te imponeren. Hoe staan zij in de wedstrijd? Aran Bade vroeg het!

Marc-Marie enorm onder de indruk (en fan van) Nikkie de Jager
Nederland is in de ban van het Songfestival. Niet alleen de deelnemende landen zijn onderwerp van gesprek, ook onze eigen presentatoren. Wie heeft hen het meest verbaasd? Voor Marc-Marie is het duidelijk! Al zit Carlo Boszhard iets dwars...

Een zingende Ankie Broekers-Knol
Het is weer tijd voor de wekelijkse ministerraad, waar onze Jair Ferwerda natuurlijk niet mag ontbreken. Wat houdt die Haagse 'schijf van vijf' toch in? Wie wint het Songfestival? En welke minister of staatssecretaris durft het aan om te zingen? Genoeg te bespreken!

Aboutaleb blij met besluit rechter om wedstrijd te verplaatsen
De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb is blij met het besluit van de rechter om de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht te verplaatsen. Maar waarom eigenlijk?

Burgemeester Aboutaleb heeft een verrassing voor De Jonge!
De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft een verrassing voor demissionair minister Hugo de Jonge... Hint: het is voor een goed doel!

Peter R.: 'Ik liep zo weg op die hakken!'
Niemand had het aan zien komen, maar iedereen kon het enorm waarderen: de deelname van Peter R. de Vries aan het programma Make Up Your Mind. Hoe was het voor Peter om volledig in drag het podium te betreden?

Wie zitten er achter de brute overval in Amsterdam?
In Amsterdam-Noord en het dorpje Broek in Waterland zijn de mensen nog steeds van slag van de brute overval op een waardetransport en de daaropvolgende chaos die ontstond. Achtervolgingen, uitgebrande auto's, kogelregens en een schietpartij op een weiland met dodelijke afloop. Peter R. de Vries reageert!

In deze uitzending van Beau waren Ahmed Aboutaleb, Carlo Boszhard, Gerard Joling, Jar Ferwerda, Marc-Marie Huijbregts, Marieke Elsinga en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 45 werd uitgezonden op vrijdag 21 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie