Uitzending
Beau - Aflevering 32

Aflevering 32

Beau

4-5-2021

| 550 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Zo bereidden de hoofdrolspelers van De Slag om de Schelde zich voor!
De oorlogsfilm De Slag om de Schelde vertelt het bijzondere verhaal van de grootste militaire operatie in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vorig jaar zou hij al in de bioscoop te zien zijn, maar vanwege het coronavirus ligt de film nog steeds op de plank. Hoofdrolspelers Susan Radder en Gijs Blom vertellen over hoe het was om zich voor te bereiden op deze heftige rollen.

Gerdi Verbeet neemt afscheid van Nationaal Comité
Het was op veel vlakken een bijzondere Dodenherdenking. Ook voor Gerdi Verbeet. Het was namelijk haar laatste herdenking als voorzitter van het Nationaal Comité. Aan tafel bij Beau vertelt ze of haar doelen zijn bereikt, en ze heeft een duidelijke boodschap: 5 mei moet een nationale vrije dag worden.

Amara van der Elst: 'Mijn Indonesische roots zijn onderdeel van wie ik ben'
Tijdens haar voordracht tijdens de Nationale Dodenherdenking, vertelde Amara over haar Indonesische roots. Aan tafel bij Beau legt ze uit waarom het voor haar belangrijk is om dit benoemd te hebben.

André van Duin: 'Belangrijk om het Homomonument te noemen'
Hij wist te ontroeren en mensen te raken. André van Duin mocht tijdens de Nationale Dodenherdenking een voordracht houden, met daarin ook speciaal aandacht voor het Homomonument, niet ver van De Dam.

Zo kwam de voordracht van Amara van der Elst tot stand
Aan de 19-jarige Amara van der Elst de eer om de literaire voordracht te houden tijdens de Nationale Dodenherdenking. "Het was heel bijzonder om te mogen doen. Er stonden, en keken, zoveel mensen met verschillende achtergronden."

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 32 werd uitgezonden op dinsdag 4 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!