Uitzending
Beau - Aflevering 33

Aflevering 33

Beau

5-5-2021

| 1137 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Geen klus te groot voor Montana en Maxime Meiland!
Chateau Meiland heeft vanaf nu een klein broertje: Petit Chateau. Maxime en Montana Meiland reizen heel Nederland door om gezinnen te helpen met het inrichten van de babykamer. Uit de eerste beelden blijkt: de zusjes zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken!

Indrukwekkend! Hoe Gert-Jan weer leerde lopen ondanks dwarslaesie
Aanstaande zondag vindt wereldwijd de achtste editie van de Wings For Life World Run plaats, een bijzonder hardloopevenement waar geld wordt ingezameld voor onderzoek naar dwarslaesies. Een van de deelnemers is Gert-Jan Oskam. Met behulp van een bijzondere techniek, en vooral een extreme dosis doorzettingsvermogen, kan hij zondag meedoen aan het evenement.

Meningen verdeeld: wel of geen vaccinatiepaspoort?
Begin juni moet het vaccinatiepaspoort er zijn volgens demissionair minister Hugo de Jonge. Maar levert deze app nou vrijheid op of leveren we juist veel te veel privacy in? We bespreken het met voorstander Lisa Westerveld (GroenLinks) en internetexpert Marleen Stikker, die behoorlijk kritisch is.

Kjeld Nuis over een wel heel bijzondere hardloopwedstrijd
Aanstaande zondag vindt wereldwijd de achtste editie van de Wings For Life World Run plaats, een bijzonder hardloopevenement waar geld wordt ingezameld voor onderzoek naar dwarslaesies. Kjeld Nuis zet zich in voor dit goede doel en legt uit waarom iedereen zich zondag in kan zetten!

Waken de Meilandjes voor een overkill?
Ze zijn niet van de buis te slepen: de familie Meiland. Naast Chateau Meiland, presenteert Martien Meiland meerdere SBS-programma's en nu blijven Montana en Maxime niet achter. Wekelijks zijn zij nu te zien in Petit Chateau. Beau vraagt zich af: is het niet wat veel?

LuckyTV: Vindt u vrijheid belangrijk?
Vindt u vrijheid belangrijk, of juist niet?" Je ziet het in een nieuwe LuckyTV!

In deze uitzending van Beau waren Kjeld Nuis en Marleen Stikker te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 33 werd uitgezonden op woensdag 5 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie