Uitzending
Beau - Aflevering 21

Aflevering 21

Beau

7-12-2020

| 1910 x bekeken | 1 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Amalia viert haar verjaardag
Prinses Amalia vierde vandaag haar 17e verjaardag. Een dag vol verrassing met ongetwijfeld als hoogtepunt een felicitatie van Paul van Vliet!

Tips voor d állerbeste kerstfilms!
De Sint is het land uit en de kerstboom staat, dus we kunnen weer helemaal los: kerstfilms kijken, tot we er bij neer vallen. Hier aan tafel kerstfilmliefhebber Jan de Hoop en Bracha van Doesburgh, zij speelt de hoofdrol in de nieuwe kerstfilm 'De Familie Claus'.

'Ze viel tien verdiepingen naar beneden'
In Leeuwarden stond vandaag de moeder van de 8-jarige Sharleyne voor de rechter. Sharleyne werd in juni 2015 dood gevonden, onderaan de flat in Hoogeveen waar ze met haar moeder woonde. Vader Victor heeft nooit geloofd dat het om een ongeluk ging en doet er alles aan om de moeder van Sharleyne veroordeeld te krijgen. In 2018 werd de moeder vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs. Vandaag, ruim vijf jaar na het overlijden van Sharleyne, ging het hoger beroep van start. Victor schoof, samen met zijn advocaat Sébas Diekstra, aan.

Danny Vera staat op 1 in de Top 2000!
Dit jaar heeft de Top 2000 een bijzondere nummer 1: Rollercoaster van Danny Vera. Danny schoof aan en zong zijn nummer live in de studio!

Krijgen we versoepelingen?
Morgen houden premier Rutte en minister De Jonge dus weer een coronapersconferentie. Verslaggever Jair Ferwerda peilde alvast de stemming in Den Haag.

Danny Vera - Rollercoaster
Dit jaar heeft de Top 2000 een bijzondere nummer 1: Rollercoaster van Danny Vera. Danny schoof aan en zong zijn nummer live in de studio!

In deze uitzending van Beau waren Bracha van Doesburgh, Jaďr Ferwerda, Jan de Hoop, Paul van Vliet en Sébas Diekstra te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 21 werd uitgezonden op maandag 7 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie