Uitzending
Alles draait om geld - 14-8-2010

14-8-2010

Alles draait om geld

1600 x bekeken | 0 reacties
7
Cybercrime
Als we ’s avonds naar bed gaan doen we de deur op slot om ongewenste mensen buiten te houden. Maar wat we vaak niet door hebben is dat door onvoldoende beveiliging op onze computer de ongewenste personen vrij toegang hebben tot al onze gegevens! Zo kunnen zij ons op verschillende manieren bestelen. Adjiedj Bakas vertelt over de nieuwste ontwikkelingen van ‘cybercrime’!

Geld en emotie over de 'eerlijke vinder'
Vanavond hebben we het met Henriette Prast over hoe eerlijk wij zijn met geld. Als we bijvoorbeeld een portemonnee op straat vinden, brengen wij hem dan terug naar de rechtmatige eigenaar? Een leuke test wijst dit uit! U zult verbaasd zijn.

Weggegooid Geld in Rotterdam
Gemeente Rotterdam zat met een parkeerprobleem. Daarom gingen ze ondergrondse parkeergarages bouwen, die al snel de blunderput werd genoemd. Hoe komt deze parkeergarage aan zijn bijnaam, en waarom is het allemaal mis gegaan? Deze keer in Weggegooid Geld!

Advocaat tegen graaicultuur
Een van de best betaalde advocaten van Nederland stapte uit de hectiek van de advocatuur omdat hij niet meer tegen de ‘graaicultuur’ kon. Hoe vergaat het hem nu? Hij is te gast in Alles Draait Om Geld!

Deze uitzending van het programma Alles draait om geld is uitgezonden op zaterdag 14 augustus door de VARA. Te gast was Adjiedj Bakas. De presentatie was in handen van Astrid Joosten.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie