Uitzending
Alles draait om geld - Carrière maken? Downshiften!

Carričre maken? Downshiften!

Alles draait om geld

31-7-2010

| 1918 x bekeken | 0 reacties
6
De Nederlandse Bank: geld voor goede doelen
Vandaag op de Nederlandse Bank een gesprek over het geven van geld aan goede doelen. Hoe kun je het beste reclame maken voor een goed doel, en wat zijn de kenmerken van goede en slechte marketingcampagnes?

Altruďsme: geven zonder eigenbelang
Deze week gaat Astrid Joosten in gesprek met onze vaste emotie-econoom Henriette Prast over altruďsme. Wanneer zijn mensen bereid om een prestatie of dienst te leveren zonder eigenbelang, en wanneer niet? En hoe zit dit eigenlijk in de dierenwereld?

Weggegooid geld in Emmen
Deze week in Weggegooid Geld het reilen en zeilen in de krimpgemeente Emmen. Hoe gaat het met investeringen voor woonwijken, glastuinbouw en de dierentuin in deze Drentse stad?

Downshiften in je loopbaan
In de huidige tijd van overconsumptie kiezen steeds meer mensen voor minder. Downshifters worden ze genoemd. Zij verruilen hun goedbetaalde en stressvolle banen voor een leven met meer rust en kwaliteit. Dat ze daarbij ook minder verdienen, nemen ze voor lief...

Deze uitzending van het programma Alles draait om geld met de titel Carričre maken? Downshiften! is uitgezonden op zaterdag 31 juli door de VARA. De presentatie was in handen van Astrid Joosten.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie