Uitzending
40 dagen zonder seks - Maaike

Maaike

40 dagen zonder seks

26-5-2009

| 4048 x bekeken | 0 reacties
6
Maaike is twintig jaar en loopt stage in een hotelbar voor haar opleiding Toerisme. Haar grote hobby is snowboarden en natuurlijk seks. Maaike heeft 1 a 2 keer in de week seks. “Seks is lust voor mij en het is voor mij heel makkelijk om aan seks te komen. Ik werk achter de bar en leer daar veel toeristen kennen. Ook heb ik genoeg jongens die ik kan sms-en of bellen als ik zin heb."

Maaike wil in haar 40 dagen kijken of ze zichzelf kan terugvinden. "Na mijn laatste relatie heel naar eindigde, durf ik geen jongen meer te vertrouwen. Dat zou ik willen veranderen.” Maar nadat Arie haar heeft overvallen staat er alweer een pittig snowboardfeestje gepland. En die leiden meestal tot seks. Lukt het Maaike om zich staande te houden?

Presentatie: Arie Boomsma

Deze uitzending van het programma 40 dagen zonder seks met de titel Maaike is uitgezonden op dinsdag 26 mei door de EO. De presentatie was in handen van Arie Boomsma.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • 40 dagen zonder seks - Terugkeer 40 dagen Zonder Seks na acht jaar

    Terugkeer 40 dagen Zonder Seks na acht jaar

    17-10-2017

    Na acht jaar keert het tv-programma 40 Dagen Zonder Seks vanavond terug op televisie. Zes jonge mensen met een heftig seksleven krijgen in het nieuwe seizoen de opdracht om 40 dagen lang alle vormen van seks links te…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten