Uitzending
40 dagen zonder seks - Eder

Eder

40 dagen zonder seks

23-6-2009

| 6481 x bekeken | 0 reacties
6
De 24-jarige Eder is rapper en wil graag met zijn muziek doorbreken. Door zijn leven als artiest, met de bijbehorende optredens, kan Eder makkelijk meisjes krijgen. En Eder leert graag nieuwe meisjes kennen. Puur voor de seks. “Ik zou nooit een relatie willen hebben met een fan. Dit hoort bij mijn muziek en bij mijn muziek hoort seks.

Als Eder seks heeft gehad met een meisje wil hij er zo snel mogelijk vandoor. “Ik vraag dan of een vriend van mij wil bellen en net te doen alsof er iets aan de hand is. Op die manier kan ik snel weg. Kijk, het gaat mij niet om de liefde, puur om de lust. Als ik een meisje ontmoet die ik echt leuk vind, zou ik nooit eerst aan seks denken.”

Eder gaat de uitdaging aan om aan zijn vrienden te bewijzen dat hij echt wel 40 dagen zonder kan. En aan het begin van zijn 40 dagen heeft hij al gelijk een flinke uitdaging. Eder gaat met zijn beste vriend Omri op feestvakantie naar Portugal. Er wachten hem daar 10 dagen lang veel verleidingen. Het is de vraag of Eder zich daar, ver van Nederland, wel aan de spelregels houdt…

Deze uitzending van het programma 40 dagen zonder seks met de titel Eder is uitgezonden op dinsdag 23 juni door de EO. De presentatie was in handen van Arie Boomsma.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie