Uitzending
40 dagen zonder seks - Chantal

Chantal

40 dagen zonder seks

30-6-2009

| 6613 x bekeken | 0 reacties
5
Chantal (22) werkt als garderobemeisje in een kroeg op het Leidseplein. Overdag doet ze een thuisstudie HBO Rechten en werkt ze bij een zwembad. Seks is voor Chantal een levensmiddel.

“Ik heb geen idee waarom ik zoveel seks nodig heb. Ik wil erachter komen of seks een verslaving is voor mij. En zo ja, waarom ik die verslaving dan heb. Ik wil er niet meer afhankelijk van zijn.”
Als Arie Chantal overvalt, is ze niet blij. Ze heeft namelijk behoorlijk wat seksspeeltjes die ze moet inleveren. Al vanaf het begin heeft ze het direct moeilijk maar de collega’s in de bar maken het haar nog moeilijker. En dan heeft Chantal ook nog eens haar zinnen gezet op een jongen met wie ze echt graag seks wil hebben…

Deze uitzending van het programma 40 dagen zonder seks met de titel Chantal is uitgezonden op dinsdag 30 juni door de EO. De presentatie was in handen van Arie Boomsma.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Terugkeer 40 dagen Zonder Seks na acht jaar

  Terugkeer 40 dagen Zonder Seks na acht jaar

  17-10-2017

  Chantal (22) werkt als garderobemeisje in een kroeg op het Leidseplein. Overdag doet ze een thuisstudie HBO Rechten en werkt ze bij een zwembad. Seks is voor Chantal een levensmiddel. “Ik heb geen idee waarom ik zoveel…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten