Uitzending
40 dagen zonder seks - Chantal

Chantal

40 dagen zonder seks

30-6-2009

| 7054 x bekeken | 0 reacties
5
Chantal (22) werkt als garderobemeisje in een kroeg op het Leidseplein. Overdag doet ze een thuisstudie HBO Rechten en werkt ze bij een zwembad. Seks is voor Chantal een levensmiddel.

“Ik heb geen idee waarom ik zoveel seks nodig heb. Ik wil erachter komen of seks een verslaving is voor mij. En zo ja, waarom ik die verslaving dan heb. Ik wil er niet meer afhankelijk van zijn.”
Als Arie Chantal overvalt, is ze niet blij. Ze heeft namelijk behoorlijk wat seksspeeltjes die ze moet inleveren. Al vanaf het begin heeft ze het direct moeilijk maar de collega’s in de bar maken het haar nog moeilijker. En dan heeft Chantal ook nog eens haar zinnen gezet op een jongen met wie ze echt graag seks wil hebben…

De presentatie was in handen van Arie Boomsma. Deze uitzending van het programma 40 dagen zonder seks met de titel Chantal werd uitgezonden op dinsdag 30 juni door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • 40 dagen zonder seks - Terugkeer 40 dagen Zonder Seks na acht jaar

    Terugkeer 40 dagen Zonder Seks na acht jaar

    17-10-2017

    Na acht jaar keert het tv-programma 40 Dagen Zonder Seks vanavond terug op televisie. Zes jonge mensen met een heftig seksleven krijgen in het nieuwe seizoen de opdracht om 40 dagen lang alle vormen van seks links te...
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten