Uitzending
40 dagen zonder seks - Sidney

Sidney

40 dagen zonder seks

19-5-2009

| 4061 x bekeken | 2 reacties
8
Sidney is 24 jaar en werkt als IT-medewerker op een kantoor. In het weekend gaat hij los. Sidney kan niet naar een vrouw kijken zonder aan seks te denken. "Elke man is een beest. Hij moet gewoon neuken."

Toch voelt Sidney zich steeds minder goed bij zijn manier van leven en ervaart hij de harde gevolgen van zijn levensstijl. "Binnenkort word ik misschien vader van een kind bij een meisje waar ik een one-night-stand mee heb gehad."

Sidney vindt het tijd worden om met een schone lei te beginnen. "Ik weet niet meer hoe het is om verliefd te zijn. Dat gevoel ben ik helemaal kwijt."

In deze 40 dagen gaat Sidney daarom ook op zoek naar liefde. Maar kan hij zijn oude levensstijl wel zo makkelijk loslaten? En hoe zijn zijn kansen bij meisjes nu hij misschien vader wordt?

Presentatie: Arie Boomsma

Deze uitzending van het programma 40 dagen zonder seks met de titel Sidney is uitgezonden op dinsdag 19 mei door de EO. De presentatie was in handen van Arie Boomsma.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • 40 dagen zonder seks - Terugkeer 40 dagen Zonder Seks na acht jaar

    Terugkeer 40 dagen Zonder Seks na acht jaar

    17-10-2017

    Na acht jaar keert het tv-programma 40 Dagen Zonder Seks vanavond terug op televisie. Zes jonge mensen met een heftig seksleven krijgen in het nieuwe seizoen de opdracht om 40 dagen lang alle vormen van seks links te...
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten