Uitzending
40 dagen zonder seks - David

David

40 dagen zonder seks

16-6-2009

| 5715 x bekeken | 0 reacties
5
David is 23 jaar en leidt als zanger van een coverband een waar rock & roll-bestaan. Aan aandacht van 'groupies' heeft hij dan ook niet te klagen.

Seks is voor David echt een verslaving. Hij masturbeert elke dag twee keer, zoent vaak met verschillende meisjes na een optreden en heeft regelmatig one-night stands. "Ik heb vaak seks omdat het er gewoon is. Ik ben vrijgezel, er zijn leuke vrouwen om me heen dus waarom zou ik het niet doen?"

Toch zit er ook wel een schaduwkant aan. "Ik voel me vaak wel een soort toy boy. Het is de vrouwen niet om mij te doen, het is puur om de band."

David doet mee aan 40 dagen omdat hij weer graag een vriendin zou willen. Want de vrouwen die zich aan hem aanbieden, zijn niet speciaal genoeg. "Mijn broer heeft het goed voor elkaar. Hij gaat na ieder optreden weer naar huis, naar zijn vriendin. Dat speciale zou ik ook willen."

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Als zijn 40 dagen zijn ingegaan, staan er na een optreden weer flink wat jonge fans bereidwillig op hem te wachten. Hoe lang kan David daar weerstand aan bieden?

Deze uitzending van het programma 40 dagen zonder seks met de titel David is uitgezonden op dinsdag 16 juni door de EO. De presentatie was in handen van Arie Boomsma.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie