Uitzending
40 dagen zonder seks - Eline

Eline

40 dagen zonder seks

12-5-2009

| 6062 x bekeken | 0 reacties
6
Eline (23) is stewardess. Genieten van het leven en leuke dingen doen is prioriteit nummer 1 voor haar. Ze vliegt de wereld over naar de meest tropische bestemmingen, verblijft in luxueuze hotels en omringt zich met mooie mannen. En juist met de mannen eindigt het vaak met seks.

In Nederland kan Eline makkelijk met n van haar vaste scharrels afspreken voor een seksdate. Meer dan seks zou ze met hen niet willen, laat staan een relatie.

Eline doet mee aan '40 Dagen Zonder Seks' omdat het haar een uitdaging lijkt. Hoe houdt ze zich staande als ze even geen seks mag met mooie mannen? Tot haar verbazing vallen de eerste dagen haar moeilijker dan ze dacht. Maar makkelijker wordt het niet, want er staat voor haar werk een trip naar het exotische Cancun gepland. D plek met mooie mannen en ver weg van Nederland. Kan Eline de verleiding weerstaan?

Deze uitzending van het programma 40 dagen zonder seks met de titel Eline is uitgezonden op dinsdag 12 mei door de EO. De presentatie was in handen van Arie Boomsma.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • 40 dagen zonder seks - Terugkeer 40 dagen Zonder Seks na acht jaar

    Terugkeer 40 dagen Zonder Seks na acht jaar

    17-10-2017

    Na acht jaar keert het tv-programma 40 Dagen Zonder Seks vanavond terug op televisie. Zes jonge mensen met een heftig seksleven krijgen in het nieuwe seizoen de opdracht om 40 dagen lang alle vormen van seks links te...
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten