Uitzending
40 dagen zonder seks - Tom (1/2)

Tom (1/2)

40 dagen zonder seks

2-6-2009

| 3774 x bekeken | 0 reacties
7
Tom (21) studeert Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht en woont in een studentenhuis. Hij is gek op voetballen, bier en seks. Tom is meestal dronken als hij een meisje mee naar huis neemt.

De meisjes ontmoet Tom tijdens het uitgaan. "Bij mij hoef je niet echt iets speciaals te doen om me te versieren. Ik ben erg makkelijk het bed in te krijgen. Ik heb mezelf wel eens voorgenomen om die drempel wat hoger te leggen maar in de praktijk wilde dat niet echt lukken."

"Ik doe mee aan het programma omdat ik pas echt het lef heb om een meisje te versieren als ik dronken ben. En als ik dronken ben vervagen mijn grenzen. Ik zou graag wel weer eens echt een leuk meisje willen leren kennen om het samen fijn te hebben."

In de 40 dagen krijgt Tom tips van een flirtcoach en leert hij vreemde meisjes aan te spreken op straat. Maar of het Tom lukt om gedurende 40 Dagen geen seks te hebben? Hij maakt het zichzelf in elk geval erg moeilijk door steeds maar weer vrouwen toe te laten in zijn bed...

Presentatie: Arie Boomsma

Deze uitzending van het programma 40 dagen zonder seks met de titel Tom (1/2) is uitgezonden op dinsdag 2 juni door de EO. De presentatie was in handen van Arie Boomsma.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie