Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 43

Aflevering 43

Zomer Met Art

14-8-2019

| 644 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Art en Martijn scheuren de weg op in New Kids-auto
Henno van Bergeijk levert auto's aan films, waaronder New Kids Nitro. Art en Martijn Koning bestijgen de iconische auto. Als dat maar goed gaat!

Bram Krikke debuteert zomerhit
Verslaggever Bram Krikke debuteert zijn zomerhit tijdens het Dutch Valley festival.

Miss Teenager draagt prijs op aan overleden Lotte
De mooiste tiener van de wereld komt wederom uit Nederland! De 18-jarige Quishantely Leito uit Rotterdam wist dit weekend de titel Miss Teenager te veroveren. Ze droeg haar zege op aan de overleden Lotte van der Zee, tot ontroering van Lottes moeder.

Zijn designerbaby's de toekomst?
Kunnen wij over een aantal jaar onze eigen designerbaby's samenstellen? Lieven Scheire geeft in de rubriek 'De Eeuw van mijn Dochters' Art een blik in de toekomst.

Twee weken leven van 7,14 euro per dag
Voor 1,2 miljoen mensen is leven onder de armoedegrens de bittere realiteit. Rotterdams raadslid Ellen Verkoelen ging de uitdaging aan om twee weken rond te komen van 50 euro per week. 'Ik miste de kaas!'

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Bas van Werven, Lieven Scheire en Martijn Koning te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 43 werd uitgezonden op woensdag 14 augustus door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie