Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 42

Aflevering 42

Zomer Met Art

13-8-2019

| 738 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Do - Gewoon Speciaal
Zangeres Do zingt haar nieuwe single Gewoon Speciaal, afkomstig van de soundtrack van de film Angry Birds 2.

Martijn Koning liep blauwtje bij Do
'Dat was het hardste blauwtje van mij leven', zegt Martijn Koning over de afwijzing van Do in het programma Mag Ik U Kussen?

Gwen gaat los in Renesse
Verslaggever Gwen van Poorten bezoekt een jongerencamping in Renesse. Bier als ontbijt, moet kunnen toch?

Rene Mioch over nieuwe Tarantino: 'Het wordt lastig bij de Oscars'
Leonardo Dicaprio en Brad Pitt schitteren samen in de nieuwe Quentin Tarantino-film Once Upon A Time in Hollywood. Filmkenner Rene Mioch zag de film al twee keer en verwacht dat Leonardo en Brad gaan strijden om een felbegeerde Oscar.

Krijgen Nederlandse topatleten levenslang?
Twee Nederlandse topatleten zijn in Hongarije opgepakt vanwege het verkopen van drugs op het Sziget-festival. Hoe groot is de kans op een levenslange gevangenisstraf? Verslaggever Marcel Vink praat ons bij.

Wie is de gedode anoniem begraven vrouw?
Doodgeschoten en ontdaan van al haar kleren werd in juni het lichaam van een onbekende vrouw gevonden. Vandaag werd ze begraven en nog altijd weet niemand wie ze is.

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Martijn Koning en René Mioch te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 42 werd uitgezonden op dinsdag 13 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie