Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 48

Aflevering 48

Zomer Met Art

21-8-2019

| 708 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Willeke Alberti - Mag Ik Dan Bij Jou
Willeke Alberti zou vandaag voor duizenden senioren optreden op het Forever Young festival, maar dat werd afgelast. Gelukkig treedt ze alsnog op voor een aantal van hen met haar prachtige versie van 'Mag Ik Dan Bij Jou'.

Springsteen-fans Kluun en Roos Schlikker over The Boss
In de film Blinded By The Light wordt bewezen waarom Bruce Springsteen voor eens en voor altijd The Boss is. En dat vindt niet alleen megafan Art, maar ook Kluun en Roos Schlikker.

Bedrijfspand onder toeziend oog van politie gekraakt door We Are Here
Salih Ozcan is tegen wil en dank viral gegaan door een filmpje waarin hij krakers uit zijn bedrijfspand probeert te zetten.

Anky van Grunsven over de felle kritiek op de paardensport
Deze week wordt een van de grootste paardensportevenementen ter wereld in Nederland gehouden, het Europees Kampioenschap dressuur. Maar Anky van Grunsven vreest het einde van de paardensport door aanzwellende kritiek. "Paarden kunnen zo veel betekenen voor mensen."

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Anky van Grunsven, Raymond van de Klundert, Roos Schlikker en Willeke Alberti te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 48 werd uitgezonden op woensdag 21 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie