Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 39

Aflevering 39

Zomer Met Art

8-8-2019

| 876 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Maakt Destiny's Child binnenkort een comeback?
Volgens DJ Fernando Halman is de tijd rijp voor een reünie van de meest succesvolle vrouwengroepen aller tijden: Destiny's Child. Zomerdate Sander Schimmelpenninck heeft echter minder sterke verlangens voor de terugkeer van de meidengroep

Bram performt Que sí que no met Jody Bernal
Bram Krikke is inmiddels goed op weg met het maken van zijn eigen zomerhit. Deze week is Bram op bezoek bij Jody Bernal, want als iemand weet hoe het is om een zomerhit te hebben, is het de Que sí que no-koning wel!

Sander Schimmelpenninck houdt pleidooi voor honden op Internationale Kattendag
Het is een feestelijke dag voor de ruim 2,6 miljoen katten die ons land rijk is. Het is namelijk Internationale Kattendag. Kattenfilm-trainster Sabine van der Helm en wetenschapper Maarten Reesink aan tafel met een groepje wel heel speciale gasten.

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Jody Bernal en Sander Schimmelpenninck te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 39 werd uitgezonden op donderdag 8 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Zomer Met Art - Art Rooijakkers begint met talkshow Zomer met Art

    Art Rooijakkers begint met talkshow Zomer met Art

    16-6-2019

    Art Rooijakkers begint vanavond aan zijn eigen late night talkshow op RTL4. De komende tien weken ontvangt Art in de Amsterdamse dierentuin Artis verschillende gasten met wie hij gespreken voert over de actualiteit,…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten