Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 47

Aflevering 47

Zomer Met Art

20-8-2019

| 1022 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Bram Krikke waant zich in Aardbeienland
De toeristische hotspots in Nederland kunnen de bezoekers bijna niet meer aan. Onze verslaggever Bram Krikke trekt daarom deze zomer de regio in. Vandaag: Het enige echte Aardbeienland!

Dappere Maarten zet zich in voor dwarslaesie-onderzoek
Maarten Jorissen liep na een verkeerde duik in het zwembad een dwarslaesie op. Nu inspireert hij zijn vrienden om een zwemwedstrijd te organiseren in de Leidse gracht Het Rapenburg om geld op te halen voor dwarslaesie-onderzoek.

Wat zijn de hete hangijzers van het nieuwe politieke jaar?
Vandaag kwam premier Mark Rutte met zijn ministers en staatssecretarissen bijeen voor een traditionele heidag. Frits Wester blikt vooruit op het nieuwe politieke jaar.

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Erica Terpstra en Frits Wester te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 47 werd uitgezonden op dinsdag 20 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Zomer Met Art - Art Rooijakkers begint met talkshow Zomer met Art

    Art Rooijakkers begint met talkshow Zomer met Art

    16-6-2019

    Art Rooijakkers begint vanavond aan zijn eigen late night talkshow op RTL4. De komende tien weken ontvangt Art in de Amsterdamse dierentuin Artis verschillende gasten met wie hij gespreken voert over de actualiteit,…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten