Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 41

Aflevering 41

Zomer Met Art

12-8-2019

| 1269 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Ilja Gort: 'Alcoholvrije wijn niet te hachelen'
Iedereen zat deze zomer aan de 0.0-biertjes, maar hoe zit het met wijn? Kenner Ilja Gort vindt de alcoholvrije wijn niet te hachelen.

Bram Krikke maakt zich klaar voor optreden
Verslaggever Bram Krikke probeert een zomerhit te scoren. Hij maakt zich klaar voor zijn grootse optreden op de main stage van Dutch Valley.

Man wordt opgewonden van brood
Seksjournalist Marith Iedema vertelt een bijzonder verhaal over een man die seksueel opgewonden wordt van brood. 'Alleen maar van wit brood!'

Hilarisch! Art en Martijn Koning op elektrische step
Kleine elektrische voertuigen zoals stepjes, mini-trikes en e-skates zijn razend populair door heel Europa. In Nederland mogen ze niet op de openbare weg. Art en Martijn Koning besloten om eens een elektrische step uit te proberen.

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Ilja Gort en Martijn Koning te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 41 werd uitgezonden op maandag 12 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Zomer Met Art - Art Rooijakkers begint met talkshow Zomer met Art

    Art Rooijakkers begint met talkshow Zomer met Art

    16-6-2019

    Art Rooijakkers begint vanavond aan zijn eigen late night talkshow op RTL4. De komende tien weken ontvangt Art in de Amsterdamse dierentuin Artis verschillende gasten met wie hij gespreken voert over de actualiteit,…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten