Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 37

Aflevering 37

Zomer Met Art

6-8-2019

| 626 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Glen Faria - Zij Weet Het
Zij Weet Het is een enorme hit van Tino Martin, maar het origineel is van Glen Faria. In de studio vertolkt hij zijn akoestische versie.

Glen Faria twijfelde sterk over deelname Beste Zangers
Het brein achter hits als Duurt Te Lang en Zij Weet Het is verantwoordelijk voor miljoenen streams. Maar voor zijn belangrijke deelname aan het programma Beste Zangers moest hij wel flink door Trijntje Oosterhuis over de streep getrokken worden.

Bram Krikke op geologische ontdekkingstocht
Onze verslaggever Bram Krikke trekt deze zomer de regio in om de onderbelichte toeristische uitjes eens flink in de spotlights te zetten. Dit keer bezoekt hij het Geologisch Museum Hofland.

Steengrillen in Mierlo met Diego Maradona
Gisteren ging de documentaire over Diego Maradona in première. Wat maakt deze voetballer zo legendarisch? Sportverslaggever Theo Reitsma en sportmarketeer Bob van Oosterhout over de Argentijnse grootheid.

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Theo Reitsma en Trijntje Oosterhuis te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 37 werd uitgezonden op dinsdag 6 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie