Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 36

Aflevering 36

Zomer Met Art

5-8-2019

| 682 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Waarom zijn harige benen en oksels bij vrouwen een taboe?
Carolien Borgers besloot een jaar geleden het roer volledig om te gooien door al haar lichaamshaar te laten staan. Waarom wekt dat zoveel walging en ophef op?

Waarom is wapenlobby NRA in Amerika zo machtig?
Amerika werd ook dit weekend weer opgeschrikt door bloedige schietpartijen waarbij tientallen doden vielen. Amerikadeskundigen Laila Frank en Victor Vlam over waarom keiharde maatregelen uitblijven. "Statistisch gezien is de volgende schietpartij deze week al."

Gwen op pad met dagelijkse Efteling-bezoeker Opa Wim (90)
Sinds het overlijden van zijn vrouw is opa Wim niet bij de pakken neer gaan zitten. De 90-jarige Wim uit Dongen fietst elke dag naar de Efteling, voor de gezellige medewerkers en zijn favoriete attractie. Onze verslaggever Gwen van Poorten mocht hem een middag gezelschap houden.

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Carolien Borgers en Sander Schimmelpenninck te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 36 werd uitgezonden op maandag 5 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie