Uitzending
VaarTV - Aflevering 2

Aflevering 2

VaarTV

4-7-2015

| 1675 x bekeken | 0 reacties
5
De tweede aflevering van VaarTV speelt zich voor een groot deel af in Weesp. Vivian Slingerland stapt in deze vestingstad aan de Vecht weer aan boord bij tal van watersporters. Ze praat met een groep jongens die avonturen beleven met de boot van hun vader, met echte bootjesmensen die hun hondjes laten zwemmen en laat de eigenaren van een prachtige botter aan het woord. Epco test de Elling E4 en laat zien hoe zo’n oceaanwaardig motorjacht wordt gebouwd.

Ook gaat hij op bezoek bij Jeroen, een bootprofessional die demonstreert hoe je de wierpot voortaan gemakkelijk open kunt krijgen. VaarTV neemt een voorproefje op Boot Düsseldorf, de grootste indoor watersportbeurs van Europa die 18 januari van start gaat. Ook zien we hoe het opgeviste plastic uit de Amsterdamse grachten aan de basis ligt van een fonkelnieuwe Bouwmeester 600 sloep, genaamd ‘plastic whale’.

De presentatie was in handen van Epco Ongering en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma VaarTV met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op zaterdag 4 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie