Uitzending
VaarTV - Aflevering 2

Aflevering 2

VaarTV

1-8-2015

| 1970 x bekeken | 0 reacties
4
Deze week vaart Vivian Slingerland van Erica naar Ter Apel over de 24 kilometer lange Drentse Veenvaart. Het is een route waar je geen beroepsvaart tegenkomt, ideaal voor mensen die rustig willen varen. De Veenvaart voert dwars door het Geopark de Hondsrug, een zandrug uit de IJstijd. Hier ligt ook het grootste museum van Nederland, het Veenpark, waar je kunt aanmeren en overnachten. Vanaf de boot kun je hier zien hoe de natuur en de cultuur zich door de eeuwen heen hebben gevormd. Emmen, waar elk weekend wel iets gezelligs te beleven is, ligt op loop- en fietsafstand van de Veenvaart.

Epco Ongering neemt een kijkje bij de Kouwe Klauwen Tocht. Dit is een toertocht met snelle RIB’s die door John Biesheuvel watersport is georganiseerd. Ook bezoekt hij Boot Düsseldorf, met 17 hallen vol boten en watersportartikelen veruit de grootste indoor watersportbeurs van Europa.

Van de nieuwe Bavaria Vision 42 is een varend portret gemaakt. Dit zeiljacht is één van de ruimste uit haar klasse en is mede daardoor geschikt voor een lang verblijf op het water. Tot slot blikken we in VaarTV vooruit naar Boot Holland, de eerstvolgende beurs die van 6 tot en met 11 februari wordt georganiseerd in het WTC Expo in Leeuwarden.

De presentatie was in handen van Epco Ongering en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma VaarTV met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op zaterdag 1 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie