Uitzending
VaarTV - Aflevering 4

Aflevering 4

VaarTV

7-2-2015

| 1326 x bekeken | 0 reacties
5
de vierde aflevering van VaarTV start Vivian Slingerland in een van de meest pittoreske jachthavens van onze hoofdstad, Twellegea, aan de Noordkant van het IJ, pal bij de Oranjesluizen. Vivian vaart langs verschillende hoofdstedelijke jachthavens en zoals altijd raakt ze in gesprek met langsvarende en voorbij zwemmende mensen. Ook ontmoet ze een varende bekende Nederlander.

Epco Ongering komt op het water iemand tegen die handige tips heeft om het sloepvaren zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast test Epco de nieuwe Antaris Seventy7 Cabin, een stabiele en brede tender met kajuit.

VaarTV is ook bij het internationale waterscouts evenement Nawaka. Afgelopen jaar kwamen er op de Maasplassen in Roermond 3750 waterscouts en ruim 600 vrijwilligers bijeen om samen te varen, te zonnen, te zingen en spelletjes te doen. In het programma ziet u ook een bootportret van de majestueuze Van den Hoven Executive 1500 en een aankondiging van wat er op Boot Holland te zien zal zijn.

De presentatie was in handen van Epco Ongering en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma VaarTV met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op zaterdag 7 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie