Uitzending
Tijd voor MAX - Alain Clark over nieuwe theatershow

Alain Clark over nieuwe theatershow

Tijd voor MAX

6-3-2020

| 119 x bekeken | 0 reacties
6
Schrijfster en filmmaakster Marion Bloem werd geboren als kind van Indische ouders. De verhalen van haar familieleden over hun vaderland IndonesiŽ kleurden haar jeugd en vormen een terugkerend thema in zowel haar films als haar boeken. In Tijd voor MAX vertelt ze over haar nieuwste boek Indo dat deze week verscheen.

Kiran Badloe is wereldkampioen windsurfen geworden en heeft zich zodoende gekwalificeerd voor de Olympische Spelen.

Met Kees Boonman spreken we over de crisisbestendigheid van het Kabinet Rutte. Den Haag is een weekje terug van het voorjaarsreces. Wat speelt er momenteel in de Nederlandse politiek?

Alain Clark had een idee voor een theaterprogramma en op zondag 15 maart ziet de voorstelling 'Een Conversatie met..' het levenslicht. Hij vertelt over zijn rol in deze theaterproductie en hij treedt voor ons op!

Jaap Seidell bespreekt weer een interessant onderwerp uit zijn vakgebied en Bart van Olphen staat in de keuken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Alain Clark, Kees Boonman en Marion Bloem te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Alain Clark over nieuwe theatershow werd uitgezonden op vrijdag 6 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie