Uitzending
Tijd voor MAX - 20 jaar Belle Perez

20 jaar Belle Perez

Tijd voor MAX

13-9-2019

| 208 x bekeken | 0 reacties
6
Presentator Joris Linssen komt vertellen over zijn programma Nieuwe streken. In het programma loopt Joris samen met zijn band Caramba langs een aantal Nederlandse rivieren, en wel tegen de stroom in. Het zorgt voor mooie gesprekken met toevallige passanten.

Verder een gesprek met Justine Marcella, hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten. En Jeroen Snel, presentator van het programma Blauw Bloed. Vorsten maakt in samenwerking met Blauw Bloed een heel speciale royalty-editie die binnenkort in het schap ligt.

Nicole Meijer, finalist Heel Holland Bakt maakt een gin en tonic cake.

Initiatiefnemer van het festival 3D-Straatfestival Mandonnari en 3D-tekenaar, Leon Keer over zijn prachtige werken in Delft.

Ook te gast is hoogleraar gerontologie Andrea Maier.

Zangeres Belle Perez & band is te gast om de nieuwe single te vertolken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jeroen Snel, Joris Linssen en Justine Marcella te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel 20 jaar Belle Perez werd uitgezonden op vrijdag 13 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie