Uitzending
Tijd voor MAX - René Froger en Tino Martin: Proost op het leven!

René Froger en Tino Martin: Proost op het leven!

Tijd voor MAX

12-9-2019

| 296 x bekeken | 0 reacties
7
Eén van de dingen waar Delft trots op is, is de Technische Universiteit. Sinds deze week hebben ze hier ook het snelheidsrecord met de fiets in handen. Atlete Rosa Bas fietste maar liefst 122,12 km per uur in de Nevadawoestijn in Amerika. Anna Grimbere over het geheim van de TU Delft.

En in de Hermitage glanst, schittert en blinkt het de komende maanden dat het een lieve lust is: daar is vanaf zaterdag is daar de tentoonstelling "Juwelen, Schitteren aan het Russische hof" te zien. Martijn Akkerman vertelt.

Cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth die vanaf 14 september te zien zijn in de theatervoorstelling Tis hier geen hotel, over hoe je als ouders je pubers overleeft.

Gekookt wordt er door Betty van Bokhoven en Allard Sieburgh die in Delft Smaakstudio De Sawa runnen, met heerlijke recepten uit de Indische keuken.

Het optreden is van René Froger samen met Tino Martin; zij brengen hun nieuwe single Proost op het leven.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren René Froger en Tino Martin te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel René Froger en Tino Martin: Proost op het leven! werd uitgezonden op donderdag 12 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie