Uitzending
Tijd voor MAX - Laatste aflevering Boer Zoekt Vrouw: is de liefde gevonden?

Laatste aflevering Boer Zoekt Vrouw: is de liefde gevonden?

Tijd voor MAX

13-5-2022

| 186 x bekeken | 0 reacties
7
De laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw komt eraan. De grote vraag: is het gelukt met de liefde van de boeren? Boerin Steffi Verhagen deed mee in 2018 en hield daar de liefde van haar leven Roel Verhagen aan over. Ze vertellen hoe het nu met hen gaat.

De dorpsjongens Huub Stapel en Wim Daniëls hebben hun zijspan weer afgestoft en gaan op zoek naar het dorpse leven uit hun jeugd in het nieuwe seizoen van Het Dorp.

Het is Amerikaanse wetenschappers gelukt om plantjes te laten groeien in grond afkomstig van de maan. Exogeogolist Marc Heemskerk vertelt erover.

Robčrt van Beckhoven gaat aspergebroodjes maken.

Bastiaan Ragas treedt op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Bastiaan Ragas, Huub Stapel en Wim Daniëls te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Laatste aflevering Boer Zoekt Vrouw: is de liefde gevonden? werd uitgezonden op vrijdag 13 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    De laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw komt eraan. De grote vraag: is het gelukt met de liefde van de boeren? Boerin Steffi Verhagen deed mee in 2018 en hield daar de liefde van haar leven Roel Verhagen aan over. Ze…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten