Uitzending
Tijd voor MAX - De winnaar van Heel Holland Bakt staat in de keuken!

De winnaar van Heel Holland Bakt staat in de keuken!

Tijd voor MAX

9-5-2022

| 200 x bekeken | 0 reacties
7
Het is de week van het Eurovisie Songfestival 2022. Met kenner Lammert de Bruin blikken we vooruit op de drie shows. Gaat S10 hoge ogen gooien?

Pieter Jan Hagens onderzoekt in de documentaire Onze Eeuwige Strijd Tegen Het Water welke invloed de deltawerken op Nederland hebben gehad.

Met Kees Boonman bespreken we het laatste nieuws rondom de oorlog in Oekraïne: in Moskou wordt op 9 mei de dag van de overwinning gevierd.

MAX Ombudsman Jeanine Janssen over de chaos in de meivakantie die op Schiphol ontstond. Wat staat ons in de zomer te wachten?

De winnaar van Heel Holland Bakt staat in de keuken: Enzo Pérès-Labourdette.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Kees Boonman en Pieter Jan Hagens te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De winnaar van Heel Holland Bakt staat in de keuken! werd uitgezonden op maandag 9 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten