Uitzending
Tijd voor MAX - Olga Commandeur over de OldStars VitaliteitSpelen

Olga Commandeur over de OldStars VitaliteitSpelen

Tijd voor MAX

17-5-2022

| 198 x bekeken | 0 reacties
6
Olga Commandeur over de Nationale Beweegweek voor Ouderen: OldStars VitaliteitSpelen.

Lieke Hester is hoofdagent bij politiebureau Burgwallen in Amsterdam. Ze schreef een boek over alles wat ze mee heeft gemaakt op haar werk: Het kan ook nooit normaal.

Journalist Frank Westerman maakte een documentaire over kunst uit concentratiekampen. De gevangenen tekenden, schilderden, maakten muziek, speelden toneel en schreven gedichten: Kunst achter Prikkeldraad.

Laura de Grave trok met haar motor door Oostenrijk en ging op zoek naar de lekkerste lokale gerechten. Ze maakte er een kookboek van: Natuurlijk Oostenrijk.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Frank Westerman en Olga Commandeur te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Olga Commandeur over de OldStars VitaliteitSpelen werd uitgezonden op dinsdag 17 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten