Uitzending
Tijd voor MAX - 12 mei is het De Dag van de Zorg: Ik heb je Hart Nodig

12 mei is het De Dag van de Zorg: Ik heb je Hart Nodig

Tijd voor MAX

10-5-2022

| 193 x bekeken | 0 reacties
7
Twee jaar geleden overleden er vijf surfers in Scheveningen. En van die jongens was Max. Zijn moeder Marjolein Hartman vertelt over het verlies. Ze schreef er een boek over: Rauw.

Op 12 mei is het De Dag van de Zorg. Na twee bewogen jaren door corona is het volgens Joost Speelman de hoogste tijd om de twee miljoen zorgmedewerkers nu eens echt in het zonnetje te zetten. Daarom start hij samen met ziekenhuisdirecteur van St. Jansdal Relinde Weil de campagne Ik heb je Hart Nodig.

Singer-songwriter Anna Rune is n van de artiesten die zich ook inzet voor De Dag van de Zorg. Ze treedt op.

Heel Holland Bakt Tom Vanholder staat in de keuken.

Janny van der Heijden, Robrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel 12 mei is het De Dag van de Zorg: Ik heb je Hart Nodig werd uitgezonden op dinsdag 10 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Twee jaar geleden overleden er vijf surfers in Scheveningen. Eén van die jongens was Max. Zijn moeder Marjolein Hartman vertelt over het verlies. Ze schreef er een boek over: Rauw. Op 12 mei is het De Dag van de Zorg.…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten