Uitzending
Tijd voor MAX - De Formule 1 strijkt neer in Barcelona

De Formule 1 strijkt neer in Barcelona

Tijd voor MAX

20-5-2022

| 235 x bekeken | 0 reacties
7
Op 22 en 29 mei wordt op NPO 2 de tweedelige documentaire The Story of Countdown uitgezonden. Lex Harding en Jan Douwe Kroeske komen erover vertellen.

Het is het tijd voor de Formule 1 race in Barcelona. Hoe gaat Max Verstappen het doen? We praten erover met Viaplay-commentator Jeroen Bleekemolen.

In het nieuwe EO-programma Amazing Grace duiken acht bekende artiesten in de wereld van de gospel. Shirma Rouse en Carolina Dijkhuizen treden op met het koor.

Robčrt van Beckhoven gaat zijn eigen haringsalade maken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Carolina Dijkhuizen, Jan Douwe Kroeske, Jeroen Bleekemolen, Lex Harding en Shirma Rouse te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De Formule 1 strijkt neer in Barcelona werd uitgezonden op vrijdag 20 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten