Uitzending
Tijd voor MAX - Titus Brandma gaat heilig verklaard worden

Titus Brandma gaat heilig verklaard worden

Tijd voor MAX

11-5-2022

| 239 x bekeken | 0 reacties
7
Titus Brandsma gaat op het Sint-Pietersplein in Rome heilig verklaard worden. Marieke Rijpkema, zuster karmeliet en beheerder van het Titus Brandsma Memorial, vertelt hoe bijzonder dat is.

In onze boekenrubriek: actrice Nadja Hüpscher vertelt welke boeken voor haar belangrijk zijn.

In de keuken staat een van de twee verliezend finalisten van Heel Holland Bakt: Zeinab Alhashime.

Niña van Dijk (bekend als voormalig lid van het meidentrio Treble) verloor twee zoontjes als gevolg van een vroeggeboorte. Speciaal daarvoor, en voor alle ouders die zo'n verlies hebben meegemaakt, heeft ze het nummer Tussen de sterren uitgebracht. Ze treedt op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Nadja Hüpscher te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Titus Brandma gaat heilig verklaard worden werd uitgezonden op woensdag 11 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten