Uitzending
Tijd voor MAX - Gehaktdag in Den Haag

Gehaktdag in Den Haag

Tijd voor MAX

18-5-2022

| 252 x bekeken | 0 reacties
7
Het is de derde woensdag van mei en dat betekent in Den Haag dat het gehaktdag is: de Rijksoverheid en de ministeries presenteren hun jaarverslagen aan de Tweede Kamer. We bespreken het met Kees Boonman.

Er wordt hard gewerkt aan de opening van Museum FENIX in Rotterdam, dat haar deuren in 2024 wil gaan openen met een uniek kofferdoolhof. Projectleider Selinay Sucu is te gast.

Ted van Essen over de stand van zaken met het coronavirus.

Aaf Brandt Corstius en Vincent Kouters bespreken in de podcast Over Geld Praat Je Niet van alles over geld.

De Tribute to the Cats Band treedt op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Aaf Brandt Corstius en Kees Boonman te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Gehaktdag in Den Haag werd uitgezonden op woensdag 18 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten