Uitzending
Tijd voor MAX - Hartsvriendinnen Erica Terpstra en Ada Kok
Tijd voor MAX - Hartsvriendinnen Erica Terpstra en Ada Kok

Hartsvriendinnen Erica Terpstra en Ada Kok

Tijd voor MAX

30-11-2018

| 447 x bekeken | 0 reacties
6
Erica Terpstra zit bij ons aan tafel. start een nieuwe reeks van haar succesprogramma Erica op reis en daar weet de immer enthousiaste MAX-coryfee honderduit over te vertellen. Ook Ada Kok schuift bij dat gesprek aan en dat is niet zonder reden: Erica en Ada, beiden voormalige topzwemsters en Olympische medaillewinnaars, zijn al jaren hartsvriendinnen en raken nooit uitgepraat over hun gedeelde verleden.

Verder: singer-songwriter Alain Clark komt langs. Hij is net terug uit Los Angeles waar hij heeft gewerkt aan zijn nieuwe album. Bij ons in de studio zingt zijn nieuwe single.

En Robčrt van Beckhoven heeft nieuws over Heel Holland Bakt. Ook laat hij in de keuken zien wat je allemaal kunt maken met marsepein.

Met Sophie Hilbrand hebben we het over 'Blue Planet II - Live in concert' en Els en Anke van Oldenbarneveld vertellen over een onderzoek naar hun beroemde voorvader Johan van Oldenbarnevelt.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Ada Kok, Erica Terpstra, Alain Clark, Johan van Oldenbarnevelt en Sophie Hilbrand te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Hartsvriendinnen Erica Terpstra en Ada Kok werd uitgezonden op vrijdag 30 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie