Uitzending
Tijd voor MAX - De lichaamstaal van honden

De lichaamstaal van honden

Tijd voor MAX

21-2-2019

| 634 x bekeken | 0 reacties
6
Honden praten met hun lichaam. Niemand die dat uiteraard beter weet dan hondenkenner Martin Gaus. Samen met dochter Sacha Gaus schreef hij het boek 'Hondentaal is lichaamstaal' waarin aan de hand van verhelderende foto’s duidelijk wordt uitgelegd hoe honden onderling en met hun baasjes communiceren. Aan onze tafel vertellen Martin en Sacha waar je bij hondengedrag op moet letten en hoe je misverstanden kunt voorkomen.

Harpist Remy van Kesteren, zijn nieuwe album 'Shadows' is net verschenen en hij toert weer langs de theaters. Een mooie aanleiding voor een gesprek en Remy laat uiteraard ook zijn harp weer bij ons klinken.

Ook aan tafel wel een heel bijzondere vriendinnengroep. Allemaal oud-schaatssters onder de naam Team Nuyt. Ze zijn een actie begonnen ter nagedachtenis van de overleden schaatsster Paulien van Deutekom, ook zij maakte deel uit van dit bijzondere team.

In de keuken Sandra Ysbrandy en wetenschapper Louise Fresco vertelt over haar kinderboek 'Hamburgers uit de moestuin'.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Louise Fresco, Martin Gaus, Paulien van Deutekom, Remy van Kesteren en Sandra Ysbrandy te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De lichaamstaal van honden werd uitgezonden op donderdag 21 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie