Uitzending
Tijd voor MAX - Buitenaards bezoek

Buitenaards bezoek

Tijd voor MAX

6-2-2019

| 635 x bekeken | 0 reacties
6
Op 19 oktober 2017 kreeg de mensheid voor het eerst bezoek van aliens, aldus het hoofd van de afdeling sterrenkunde aan Harvard. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrere licht toe.

In 1959 werd ze dood in haar bed aangetroffen, de Haagse Blonde Dolly. Meteen na haar dood deden vele speculaties over haar en haar klanten de ronde, maar de moord werd nooit opgelost. Tomas Ross, gespecialiseerd in doofpotaffaires, dook in de archieven en schreef een thriller over haar leven.

Als overtuigd atheďst ging Willemijn Dicke in de leer bij een pater, bezocht ze poldersjamanen en probeerde ze hallucinerend cactuspoeder uit Mexico. In het boek 'De Sjamaan en ik' beschrijft ze haar spirituele zoektocht.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Anna Gimbrere en Tomas Ross te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Buitenaards bezoek werd uitgezonden op woensdag 6 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie