Uitzending
Tijd voor MAX - Nederlandse Flamenco

Nederlandse Flamenco

Tijd voor MAX

31-1-2019

| 474 x bekeken | 0 reacties
6
De Nederlandse flamencogitarist Tino van der Sman woont en werkt al 20 jaar in het Spaanse Sevilla en werkt daar samen met de grootste artiesten. Ter gelegenheid van de tweejaarlijkse Flamenco BiŽnnale waar hij optreedt is hij voor even in ons land. Aan onze tafel een gesprek met Tino over wat hem beweegt en verbaast als Hollander in de Spaanse flamenco-wereld. Te gast is ook Ernestina van de Noort, directeur van de Flamenco BiŽnnale.

Verder: museum Hermitage Amsterdam bestaat precies 10 jaar en ter gelegenheid daarvan opent vandaag de eerste van twee jubileumtentoonstellingen: De Schatkamer! Meesterwerken uit de Hermitage. Daarbij zijn ruim 200 kunstwerken, archeologische hoogtepunten en topstukken van grote kunstenaars te zien in een reis door 25.000 jaar kunstgeschiedenis. We praten erover met de directeur van de Hermitage, Cathelijne Broers.

En PSV heeft sinds deze maand een heel nieuw voetbalteam, met als trotse spelers Thijs Kroezen en Francis Maria. Ze noemen het zelf het amputatieteam, omdat alle spelers ledematen missen. Het team werd vijf jaar geleden opgericht, wat verandert nu de landskampioen het amputatieteam ondersteunt?

Ook een optreden van zangeres Lisa LoÔs samen met een live-band; zij spelen de nieuwste single, Losing my mind.

In de keuken: Sandra Ysbrandy. Ze maakt een mooi menu ter gelegenheid van de verjaardag van prinses Beatrix.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Sandra Ysbrandy te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Nederlandse Flamenco werd uitgezonden op donderdag 31 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie