Uitzending
Tijd voor MAX - Hoe is het om ouder te worden?

Hoe is het om ouder te worden?

Tijd voor MAX

8-2-2019

| 529 x bekeken | 0 reacties
6
We krijgen bezoek van de acteurs Bruun Kuijt en Jan Elbertse. Ze zijn te zien in de voorstelling 'Wat nou oud?', een tragikomisch toneelstuk over ouder worden in een steeds sneller wordende maatschappij. Voor Bruun en Jan niet al te ver van hun bed, want beide heren zijn ook al aardig op leeftijd.

Zangeres Monique Smit schuift aan om te vertellen over haar nieuwste single 'Gebarentaal' en de bijbehorende clip. Daarin onthult ze met gebaren een persoonlijk nieuwtje.

Dan: de in 1998 overleden Mary Servaes, onvergetelijk geworden als de Zangeres Zonder Naam, zou dit jaar haar honderdste geboortedag hebben gevierd. Collega-zangeres en vriendin Marianne Weber is bij ons te gast om herinneringen op te halen aan de zangeres van het levenslied en zingt bij ons één van Mary’s klassiekers.

U komt er eigenlijk alleen als u de veerboot naar Ameland wilt nemen, Holwerd. Maar het dorp biedt meer, daarom is er gesteund door de bewoners een plan ontwikkeld om Holwerd weer in verbinding met de Waddenzee te stellen, Holwerd aan zee. En dat is voor het dorp, maar vooral voor de vogels een grote kans. Kees de Pater van Vogelbescherming Nederland legt uit waarom.

Piet Paulusma kreeg onlangs te horen dat zijn contract bij SBS6 niet wordt verlengd. Dat leverde een storm van reacties op. Hoe heeft hij dit ervaren?

En nu Heel Holland Bakt is afgelopen en hij Wie is de Mol moest verlaten, dreigt een zwart gat voor Robèrt van Beckhoven. Maar hij bakt gewoon door in onze keuken. Dit keer maakt de Meester Patissier een echte tranentrekker.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Marianne Weber, Monique Smit en Piet Paulusma te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Hoe is het om ouder te worden? werd uitgezonden op vrijdag 8 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!