Uitzending
Tijd voor MAX - De toneelversie van een bestseller

De toneelversie van een bestseller

Tijd voor MAX

12-2-2019

| 502 x bekeken | 0 reacties
6
Actrices Sophie van Winden en Kirsten Mulder schuiven aan om te vertellen over de toneelvoorstelling 'Kom hier dat ik U kus', een theaterbewerking van de gelijknamige bestseller van de Vlaamse auteur Griet Op de Beeck. Sophie en Kirsten maken onderdeel uit van de cast die deze aangrijpende roman op het toneel tot leven brengt.

Verder: een dag na de uitreiking van de Edisons Pop 2019 zit jurylid en radiopresentator Daniël Dekker bij ons aan tafel om na te praten over deze oudste muziekprijs van Nederland. En hij neemt een winnaar mee!

Op Valentijnsdag gaat het theaterprogramma 'De dag dat ik Robert Long ontmoette…' in premičre! Kristof Rutsaert is de weduwnaar van Robert Long wil met dit theaterprogramma een ode brengen aan de man die zijn leven veranderde. Hij vertelt bij ons wat we van de voorstelling kunnen verwachten.

En het is de Week van de Euthanasie. Euthanasie blijft een zwaar onderwerp om te bespreken maar natuurlijk is het toch heel belangrijk om dat wel te doen. Daarom doen we dat met onze vaste huisarts Ted van Essen.

Tot slot: in de keuken staat finalist van Heel Holland Bakt Nicole Meijer. Met haar blikken we terug op de bakwedstrijd en ze laat haar baktalent zien.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Kirsten Mulder te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De toneelversie van een bestseller werd uitgezonden op dinsdag 12 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee