Uitzending
Tijd voor MAX - Verhalen en anekdotes uit 100 jaar radio

Verhalen en anekdotes uit 100 jaar radio

Tijd voor MAX

8-11-2019

| 122 x bekeken | 0 reacties
6
Op 9 november is het precies 30 jaar geleden dat de Berlijnse Muur viel. Een terugblik op dat historische moment in 1989 met schrijfster en journaliste Pauline Broekema.

Radiopresentator Govert van Brakel werkte 42 jaar voor dit mooie medium en nam vorig jaar afscheid. Helemaal loslaten kan hij het nog niet, want onlangs verscheen zijn boek Moet je horen… verhalen en anekdotes uit 100 jaar radio.

Verder is cabaretier Alex Klaasen te gast. Hij staat in het theater met het programma De Alex Klaasen Revue: Showponies 2. De opvolger van het jubelend onthaalde Showponies uit seizoen 2017-2018.

In de keuken Meester Patissier Robčrt van Beckhoven.

Het optreden is van de band The Kik die binnenkort in Ahoy’ staat met liedjes van hun held Boudewijn de Groot.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Alex Klaasen, Boudewijn de Groot en Govert van Brakel te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Verhalen en anekdotes uit 100 jaar radio werd uitgezonden op vrijdag 8 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie