Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 23

Aflevering 23

RTL Tour du Jour

20-7-2013

| 1812 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Gijp over de Tour
René van der Gijp zit lekker thuis nu er geen VI is. Hij kijkt onder andere de tour vanaf zijn bank en heeft daar natuurlijk ook een mening over, net als over Mart Smeets.

Gert Jakobs bezoekt Jan Gisbers
Gert Jakobs is dit keer op bezoek bij oud PDM-ploegleider Jan Gisbers.

'Het lachen zal u vergaan!'
Maarten van Rossem oppert een wielertocht voor bejaarden met elektrische fietsen. Hij ziet het helemaal zitten, want we worden toch ooit eens allemaal oud.

Wytse portretteert Quintana
Verslaggever Wytse had geluk toen hij voorafgaand aan de etappe een portret maakte van de Columbiaanse wielrenner Nairo Quintana. De sterke klimmer won de dagrit uiteindelijk en belandt daarmee op de tweede plaats in het klassement.

Reacties Nederlanders na voorlaatste etappe
De Nederlandse wielrenners geven hun reactie na de zware voorlaatste etappe in de Tour. Vooral Laurens ten Dam is blij dat hij bijna naar huis kan.

'Topsport is klote'
Historicus Maarten van Rossem vindt het dopingaspect aan wielrennen juist wel interessant. Hij legt dit op geheel eigen wijze uit aan de heren aan tafel.

'Ik vermoed dat ik in beeld ben'
Maarten van Rossum is te gast bij Tour Du Jour en geeft zijn eigen wonderlijke kijk op het publiek bij dit live-programma.

Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 23 is uitgezonden op zaterdag 20 juli door RTL7. De presentatie was in handen van Wilfred Genee, Marcel Maijer en Erik Dijkstra.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie