Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 14

Aflevering 14

RTL Tour du Jour

27-7-2014

| 1405 x bekeken | 0 reacties
5
'Tour de France'-talkshow waarin gastheer Wilfred Genee, samen met Tour-ervaringsdeskundigen Michael Boogerd en Eddy Planckaert, uiteenlopende gasten ontvangt en het laatste nieuws uit de Ronde van Frankrijk bespreekt.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Een goede schoen is belangrijk
Martin Slagt praat ons bij over de verschillen in schoenen die je als renner kunt kiezen.

Marianne Vos wint 'La Course' in Parijs
Vandaag was ook de laatste dag van 'La Course' waarbij onze Marianne Vos er met de winst vandoor ging. Erik Dijkstra beleefde deze dag samen met de familie Vos.

Erik sprak Jan Janssen en Joop Zoetemelk
Erik Dijkstra sprak ook even met Jan Janssen en Joop Zoetemelk. Ze waren niet zo te spreken over de prestaties van de Nederlandse renners tijdens de Tour.

Van stratenmaker naar wielrenner
De mannen aan tafel praten vol lof over Lieuwe Westra. Een stratenmaker die nu uitblinkt als een enorm sterke renner.

Hoeveel geld won Nibali?
De mannen gokken dat Nibali met zijn Tour zegen zo'n 4 miljoen mee naar huis neemt. In de hoogtijdagen van Johan van der Velde verdiende hij zo'n 200.000 gulden. Tijden veranderen.

Toch wat frustraties na de fiets switch van Mollema
Ploegleider Merijn Zeeman is trots op zijn renners maar voelt toch ook een kleine nasmaak na de fiets switch van Bauke Mollema gisteren. Bauke heeft er wel spijt van maar is ook tevreden met zijn plek in de top 10.

Ook Victoria Koblenko was erbij
Victoria Koblenko was bij de finale van de Tour, ze blijkt een groot Michael Kittel fan. Michael vertelt nog over de keer dat hij Louis van Gaal ontmoette bij de Tour.

"Blij dat ik erbij was"
Tom Veelers kan niet anders dan tevreden zijn over zijn Tour prestaties. Het gevoel om met z'n allen te vechten voor de overwinning vond hij fantastisch.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour was Michael Boogerd te gast. De presentatie was in handen van Wilfred Genee, Marcel Maijer en Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 14 werd uitgezonden op zondag 27 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie