Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 71

Aflevering 71

RTL Late Night

17-4-2017

| 1506 x bekeken | 0 reacties
6
Latenighttalkshow waarin Humberto Tan bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'Saxy' Candy Dulfer is terug van weggeweest!
Na zes jaar komt er eindelijk een nieuw album uit van saxofonist Candy Dulfer. Het album heet Together en vanavond geeft ze een idee van wat we kunnen verwachten!

De Virals van maandag 17 april 2017
Marieke Elsinga laat je de leukste filmpjes van vandaag zien, met vandaag onder andere een muziekband, roeien op de loopband en een beveiliger die aura's lijkt te voelen.

Onverwachts: "Ik kwam erachter dat ik een hersentumor had"
Ballerina Rachel Oomens danste gisteren haar laatste voorstelling bij Het Nationale Ballet. Wat je niet aan haar stralende buitenkant ziet, is dat haar leven al jarenlang door een kwaadaardige hersentumor wordt bepaald. Ze voelt zich verraden door haar lichaam.

Waarom zet deze ballerina punt achter topcarričre?
Ballerina Rachel Oomens danste gisteren haar laatste voorstelling bij Het Nationale Ballet. Wat je niet aan haar stralende buitenkant ziet, is dat haar leven al jarenlang door een kwaadaardige hersentumor wordt bepaald.

Meerderheid stemt voor Erdogan: controle kwijt
Gisteren stemde een kleine meerderheid in met een reeks wijzigingen in de grondwet en dat geeft de Turkse president Erdogan meer macht. Onderzoeksjournalist Sinan Can vindt dat zorgelijk.

Erdogan: heel zorgelijk en mogelijk sprake van fraude
Een kleine meerderheid stemde gisteren bij het Turkije-referendum in met een reeks wijzigingen in de grondwet en dat geeft de Turkse president Erdogan meer macht. Volgens onderzoeksjournalist Sinan Can is dat zorgelijk en bovendien niet helemaal terecht. Er zou sprake zijn van fraude.

Prins Harry onthult zijn depressie na dood Diana
De dood van Diana heeft diepe sporen achtergelaten op het leven van Harry. Twintig jaar na het overlijden van zijn moeder vertelt hij vandaag openhartig over zijn depressie. Lia van Bekhoven is al jarenlang correspondent in Engeland en vertelt over deze onthulling.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Candy Dulfer, Lia van Bekhoven en Sinan Can te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 71 werd uitgezonden op maandag 17 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie