Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 202

Aflevering 202

RTL Late Night

15-11-2016

| 1060 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Eberhard van der Laan wil kindermishandeling in Nederland aanpakken. -CÚcile Narinx geeft samen met politiewoordvoerder Ellie Lust en cabaretier Vincent Bijlo uitleg over de betekenis van kleding voor de mens. -Kraantje Pappie heeft een nieuw album en treedt op.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Van der Laan pleit voor verplichte opvoedcursus
Eberhard van der Laan pleit als voorzitter van de Taskforce Kindermishandeling en Seksueel Misbruik voor een verplichte opvoedcursus voor ouders om het aantal gevallen van kindermishandeling in Nederland terug te dringen.

Stop kindermishandeling: "Stap over de drempel"
Ieder jaar worden maar liefst 120.000 kinderen in Nederland het slachtoffer van kindermishandeling. Eberhard van der Laan en Ellie Lust leggen uit hoe betere bewustwording bij Nederlandse burgers en het niet bang zijn voor het maken van een eventuele melding dat aantal al zou kunnen terugdringen.

Experiment: muziek maken met je emoties
Samen met Kraantje Pappie en Ellie Lust toont Humberto aan dat je tegenwoordig ook alleen al aan de hand van je gedachten in staat bent om muziek te maken.

Communiceren via gedachten: zo werkt het
Een wereldprimeur voor het UMC Utrecht: het is voor het eerst gelukt om een totaal verlamd persoon een computer te laten besturen met alleen maar gedachten. Onderzoeker en professor Nick Ramsey maakte het mogelijk en legt uit hoe het werkt.

In deze uitzending van RTL Late Night waren CÚcile Narinx, Eberhard van der Laan, Ellie Lust, Kraantje Pappie en Vincent Bijlo te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 202 werd uitgezonden op dinsdag 15 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie