Uitzending
RTL Boulevard - 4-7-2021

4-7-2021

RTL Boulevard

361 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gerard Joling moet er niet aan denken weer voor SBS6 te werken
Gerard Joling (61) was jarenlang n van de gezichten van SBS6 voordat hij de overstap maakte naar RTL4. Met de aanstaande fusie lijken die twee werelden straks weer bij elkaar te komen, maar daar staat de presentator niet om te springen...

Vergeet die saaie boterham en ontbijt net als Miljuschka met taart
Een ouderwetse boterham met pindakaas, of een bakje yoghurt met muesli en wat fruit: onze dag zou best wat feestelijker kunnen beginnen. Dat komt goed uit want de zogenaamde 'ontbijttaart' is in opkomst. Miljuschka Witzenhausen (35) is fan!

Britse premier Boris Johnson verantwoordelijk voor nieuwe single Ed Sheeran
Een hele week lang elke avond zingen in de meest populaire talkshow van Amerika: dat is maar voor weinig sterren weggelegd. Wl voor Ed Sheeran (30), en hoe!

Oranjespelers vliegen uit om van de zomer te genieten
Precies een week geleden spatte onze EK-droom uit elkaar toen Nederland van Tsjechi verloor. Hoewel de voetbalfans nu juichen voor andere landen, zijn de meeste voetballers direct op het vliegtuig gestapt en zitten ze nu lekker met een cocktail op het strand.

Advocaat gooit roer om: zwijgende moordverdachten niet meer welkom
Hij stond bekend als een echte crime-fighter die de meest meedogenloze misdadigers bij stond, maar strafrecht-advocaat Willem-Jan Ausma slaat tot verbazing van zijn collega's een hl andere weg in en gooit het roer volledig om.

Diederik waarschuwt anti-vaxxers: 'Brengt anderen in gevaar'
Ondanks dat er al meer dan 16 miljoen coronaprikken gezet zijn, lopen de besmettingscijfers in ons land weer in het honderd en daarmee neemt de angst voor een nieuwe golf, net als in veel andere landen, steeds meer toe.Veel BN'ers maken zich daarom zorgen. Diederik Jekel (37) is hier om alle zorgen weg te nemen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 4 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie